De iPadzwemschool is gericht op beginnende zwemmers

Kinderen tussen 4 en 6 jaar hebben het meeste baat bij de iPadzwemschool. Zij leren snel van de oefeningen die de animatie stuurkaarten van de iPadzwemschool laat zien. En Frokkie en Lola zijn aansprekende figuren voor deze doelgroep.                   De iPadzwemschool ontwikkelt ook leermaterialen voor andere doelgroepen en voor andere sporten.

De iPadzwemschool voor zwemscholen en professionals

Zwemscholen gebruiken de iPadzwemschool om kinderen naast in groepsverband ook individueel les te geven. De kinderen hoeven bij goed gebruik van de iPad niet meer op elkaar te wachten. Met als gevolg: meer bewegen en minder bibberen van de kou. Ieder kind ontwikkelt zijn zwemvaardigheid en krijgt de aandacht en de beloning die het verdient.

Zwemprofessionals die op zoek zijn naar ondersteunend lesmateriaal, naar mogelijkheden om nog beter te differentiëren en naar ruimte voor het kind om in eigen tempo zelfstandig te oefenen, kunnen op zelf te bepalen momenten in de les, de bewegende stuurkaarten inzetten om groepsopdrachten en/of individuele tips te geven. Ook wordt het het zelfstandig werken op een eenvoudige manier organiseerbaar.

De iPadzwemschool voor ouders en opvoeders

Veel ouders willen graag zelf een start maken met het leren zwemmen van hun kind. Met de iPadzwemschool krijgen ze een toegankelijk en toch professioneel zwem-leermiddel in handen. Waterverkennen en watervrijmaken vinden plaats in de vertrouwde relatie tussen ouder en kind. Zo wordt de basis gelegd voor waterplezier voor nu en later.

Screens13Screens10Screens8