Waarom de iPadzwemschool?

By 17 september 2014 Uncategorized No Comments

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind. Daarom moet elk kind leren zwemmen! Toch verlaten jaarlijks tien- tot vijftienduizend kinderen zonder zwemdiploma de basisschool. Slechts 51% van de kinderen kan bij het verlaten van groep 8 veilig zwemmen en heeft diploma C op zak. 

Veel kinderen bezitten de basisvaardigheden van zwemdiploma A niet en dat is verontrustend. Immers, om jezelf in open water te kunnen redden heb je minimaal de zwemvaardigheden van diploma’s  A, B en C nodig.

diploma-abc

Je zwemdiploma’s halen en regelmatig met instructies oefenen is een absolute voorwaarde om in open water te kunnen overleven. Toch is het aanleren en bijhouden van de zwemvaardigheden nog niet zo makkelijk. Op 8 van de 10 basisscholen is het schoolzwemmen wegbezuinigd en wekelijks zwemlessen nemen om te oefenen kan vrij prijzig zijn.

Tijd voor een andere aanpak! Een aanpak waardoor kinderen zich wél laten activeren om goed te leren zwemmen. Met de iPadzwemschool wordt leren zwemmen weer leuker, sneller en beter.

              Meer zwempret met de iPad!

Leave a Reply

De iPadzwemschool direct bekijken? Ga naar de App Store!